Despre noi

DESPRE NOI

Salut. Ma numesc Bogdan Falka am 36 de ani si sunt implicat in sport nutritie si miscare fizica de peste 10 ani.

  In urma experientei acumulate la Scoala de Schi si Snowboard Ana (cea mai mare scoala de schi si snowboard din Romania), scoala mea de suflet si cea care mi-a aratat primii pasi in aceasta minunata lume a snowboarding-ului, am hotarat sa lansez cu propriile valori si idei o scoala specializata doar pe invatarea Snowboarding-ului.

    Sunt membru fondator al scolii de snowboard Equilibrium. Impreuna cu o echipa tanara si dinamica, mereu dornica de evolutie ne dorim sa promovam snowboarding-ul si invatarea acestui sport intr-o maniera corecta, sigura si intr-un ambient cat mai placut oamenilor cu care lucram.

   Mai mult decat atat credem ca sportul ne pregateste pentru viata iar echilibrul pe orice plan este un ingredient esential pentru o viata buna, in plus pentru a stapanii snowboard-ul vei avea nevoie de mult echilibru‚Ķ fizic si mental J

  Ne adresam in primul rand generatiei tinere pentru care stim ca miscarea fizica este absolut necesara dar si celor trecuti de prima tinerete care vor sa invete un skill nou. Am lucrat (ne-am dat) cu copilasi de 3 anisori si am avut placerea de a invata persone de peste 60 de ani.  Credem ca snowboarding-ul nu are varsta si poate fi invatat de oricine . Poate fi un proces placut si usor atata timp cat aveti langa dumneavoastra un antrenor dedicat si intelegator.

  Punem clientul pe primul loc si rezultatele si experientele voastre positive sunt portofoliul nostru asa ca nu putem spune in incheiere decat ca promitem sa iti oferim o experienta unica si sa ne ghidam doar dupa dorintele si abilitatile tale personale.  

 Operam in principal in frumoasa statiune Poiana Brasov dar la cererea vostra ne putem deplasa oriunde in tara sau in strainatate, ne plac provocarile noi asa ca suntem la un telefon distanta de orice nebunie va trece prin cap.

Personalised

This is a service description.

Experienced

This is a service description.

dedicated

This is a service description.

overline

Get fit on your own pace

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter. Cloud bread flannel poke, flexitarian vinyl.

overline

Team fitness

Organic seitan quinoa tumblr, brooklyn hammock tofu tattooed pork belly glossier lo-fi fam selvage. Succulents post-ironic distillery four loko. 

Follow on twitter

Follow on instagram

Subscribe to youtube